[ŽT] „Kils didžiulis ažiotažas“. Arestovičius paskelbė apie smūgį Maskvai (Video)  ()

Oleksijus Arestovičius mano, kad Rusijos ir Ukrainos kare nebegali būti jokio reikšmingo eskalavimo, kuris ką nors nustebintų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pusė Rusijos tik džiaugsis“, – O. Arestovičius kalbėjo apie tikimybę smogti Maskvai gegužės 9 d. Buvęs prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius teigė, kad 15-ąjį karo mėnesį jau niekas nieko nenustebins.

„Ir net jei dronas asmeniškai nusileis pas V. Putiną, pusė Rusijos, ar net daugiau, tik apsidžiaugs“, – savo nuomonę interviu Ingei Mezerei išsakė ekspertas. Politikas taip pat pažymėjo, kad smūgis Maskvai sukeltų ažiotažą tarp likusios Rusijos, o smūgis į periferiją liktų išskirtinai periferijos problema, nes Belgorodo, Voronežo ir Kursko sritys tiesiog nuolat tarpusavyje kovoja. Tai tapo įprasta.

„Aš nematau jokių eskalavimo būdų ar priemonių, - sakė O. Arestovičius. - Bus informacinis triukšmas. Visi balsai jau pareigingai dainavo, kad gegužės 9-oji negali tiesiog taip sau praeiti. Bet ko jie dar nepadarė? 340 000 nukeliavo po žeme arba į ligonines, dar 300 000 bandys prisiskambinti šiais elektroniniais šaukimais. Milijonai išvažiavo. Karas jau atkeliavo i kiekvienus rusų namus. Kuo dar gali nustebinti? Nebus taktinio branduolinio smūgio, manau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(2)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: