Solovjovas netikėtai paskelbė apie asmeninę tragediją, kuri nutiko dėl karo su Ukraina (Video)  (2)

Solovjovas prisipažino, kad prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą stipriai pasikeitė ir jo asmeniniai santykiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas verkšlena, kad prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą nuo jo nusisuko artimi draugai. Propagandistas tapo toks toksiškas, kad artimi žmonės nuo jo nusisuko. Kai kurie iš jų dalina interviu ir pasakoja apie Solovjovą tai, kas jam nepatinka. Apie tai jis kalbėjo savo laidoje, skųsdamasis propagandinio darbo pasekmėmis. Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis savo „Telegram“ kanale pakomentavo transliacijos fragmentus.

Žinote, taip atsitiko, kad per tą laiką nuo „specoperacijos“ veiklos pradžios praradau daug draugų. Daug žmonių, kurie atrodė kaip draugai. Susidūriau su tokia atvira išdavyste, su žmonėmis, kurie, po velnių, taip greitai yra pasirengę šnekučiuotis ir pasakoti viską apie mane ir apie žmones, kurie yra šalia manęs“, – sakė Solovjovas. Jis apsimetė nesuprantantis, kodėl jo draugai pradėjo nuo jo nusigręžti.

 

„Keista, kodėl taip...“ – Solovjovo prisipažinimą pakomentavo Kazanskis.

Per pastaruosius kelis metus Solovjovas įgijo žinomiausio Rusijos propagandisto, skatinančio karą ir pateisinančio karo nusikaltimus Ukrainoje, statusą. Prasidėjus karui jis pateko į Vakarų ir Ukrainos sankcijų sąrašus, taip pat prarado prieigą prie savo nekilnojamojo turto ir sąskaitų Italijoje.

(163)
(1)
(162)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: