Medvedevas jau skelbia, ką Rusija padarys su Pietų Korėja  ()

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas, šiuo metu garsėjantis tuo, kad nors neturi jokios realios valdžios, noriai švaistosi grasinimais, sureagavo į Pietų Korėjos prezidento žodžius apie ginklų siuntimą Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos prezidentas Yoonas Suk Yeolas naujame interviu sakė, kad jo šalis negalės apsiriboti tik ekonomine ir humanitarine pagalba Ukrainai, jei Rusija terorizuos Ukrainos gyventojus ir vykdys karo nusikaltimus. Tai yra, Pietų Korėja pirmą kartą atveria kelią ginkluotės tiekimui Ukrainai. Ir Pietų Korėja turi labai daug ginklų ir amunicijos.

Dar visai neseniai pietų korėjiečiai šiltai tikino, kad galimybė tiekti mirtinus ginklus Kyjivui yra visiškai atmesta. Įdomu, ką pasakys šios šalies gyventojai, pamatę naujausius rusiškos ginkluotės pavyzdžius pas Rusijos partnerius, savo artimiausius kaimynus KLDR?", putojosi Medvedevas, kuris neturi jokios sprendimo teisės kam ir kaip perduodama Rusijos ginkluotė.

Bet ką iš tikrųjų pasakytų Pietų Korėja, jei Rusija Šiaurės Korėjai imtų tiekti ginklus? Nieko. Rusija nėra pajėgi tiekti „naujausios rusiškos ginkluotės“ Šiaurės Korėjai. Pietų Korėja turi daug galingesnių partnerių ir gerai veikiančią gynybos pramonę. Taigi, tas grasinimas Medvedevo galvoje turbūt nuskambėjo labai gudriai ir aštriai, bet Seului tai nieko nereiškia. Įdomu, ką pasakytų Ukrainoje žūvantys rusai, sužinoję, kad kol jie bėga į vadinamuosius „mėsos šturmus“, Rusija galvoja apie ginkluotės tiekimą Šiaurės Korėjai, kuri net nedalyvauja kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(6)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: