Prigožinas tiesiog įsiuto: „Purvini, šlapi, nešvarūs, b@#@! Galvoja tik apie vieną dalyką, s@#$%!“  (1)

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas apkaltino Rusijos karinę vadovybę rusų naikinimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konfliktas tarp „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino ir Rusijos gynybos ministerijos įgauna pagreitį. „Putino virėjas“ jau pradėjo kaltinti šalies karinę vadovybę rusų „genocidu“.

Vaizdo įrašas su J. Prigožinu buvo paskelbtas balandžio 21 d. jo „Telegram“ kanale, pranešė Dialog.UA.

Jis rėmėsi vaizdo įrašu su Aleksandro Nevskio dalinio kovotojų, kurie buvo išmesti į fronto liniją be būtiniausių atsargų, skundais. „Wagner“ vadeiva karštligiškai keikėsi pasakodamas apie tai, kas vyksta.

„Purvini, b#$%, šlapi, s#$%@! Negi jie, b#$%, negalėjo duoti jiems neperšlampamų kostiumų, kai juos ten siuntė, b#@$, gabalą klijonkės? (...) Kaip jie ketina vykdyti kovines užduotis, kai viskas, apie ką jie, b#$@, galvoja, kaip šiek tiek sušilti? (...) Ginklų nėra, b#$% (...)! Niekas nesupranta, kas vyksta... Kaip ir 41-aisiais metais, mes nustatome, kas yra savo pozicijose, šūviu – šaudo – vadinasi, jie dar gyvi. Tiesiog rusų, b#%$$, tautos naikinimas! Nekas kita, kaip tik genocidas, b@#$!“ - siautė „Wagner“ vadas.

 

Verta paminėti, kad, Rusijos žmogaus teisių gynėjų duomenimis, Prigožinas 2022 m. rudenį ir žiemą į savo „Wagner“ užverbavo apie 50 tūkst. nuteistųjų iš Rusijos kalėjimų. Maždaug 85-90 proc. iš jų žuvo vadinamuosiuose Bachmuto „mėsos šturmuose“. „Wagner“ vadovas sąmoningai metė juos į mirtį, siekdamas įvykdyti Kremliaus įsakymą užimti miestą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: