Prasideda! „Ruošiamas labai didelio masto oro smūgis“  ()

Pasaulis sustingęs laukia didelio Ukrainos kontrpuolimo. Jis prasidės labai greitai, tai rodo keli ženklai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo „YouTube“ tinklaraštyje pareiškė rusų istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

„Ukrainos kariuomenė pastarosiomis dienomis akivaizdžiai suaktyvėjo. Daugelyje fronto vietų prasidėjo plataus masto mūšio žvalgyba, kuri byloja apie artėjantį puolimą. Ukraina jau seniai perėjo prie Rusijos gynybos „akių“ išmušinėjimo“, - sako Rusijos istorikas.

Taigi, pastarąjį mėnesį ukrainiečiai labai aktyviai medžiojo rusų elektroninės kovos ir priešlėktuvinę įrangą, kuri yra Rusijos ginkluotųjų pajėgų „akys“. Iš tikrųjų Ukrainos ginkluotosios pajėgos šalina grėsmę savo bepiločiams lėktuvams, kurie, tikėtina, suvaidins lemiamą vaidmenį kontratakoje.

Ruošiama dirva puolimui. Smogiama Rusijos kariuomenės infrastruktūrai, išmušamos Rusijos kariuomenės „akys“, ruošiamasi plataus masto oro smūgiui bepiločiais orlaiviais, kurių Ukraina, kaip teigiama, turi net 50 000... Įsilaužti į Rusijos kariuomenės pozicijų gynybą be aviacijos bus sunku. Ukrainos generalinis štabas apie tai galvoja ir, kaip suprantu, yra užsibrėžęs pakeisti aviaciją dronais“, - sako Černyševskis.

Jis priminė, kad pagrindinis šio karo ginklas yra artilerija. Būtent ji šalims padaro daugiau kaip 90 proc. nuostolių. O Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis – išmušti šį kozirį iš Rusijos rankų. Tai tikriausiai bus padaryta pasitelkus bepiločius orlaivius.

 

„Jei Ukraina savo bepiločiais lėktuvais užtikrins masinį poveikį Rusijos artilerijai, (...) ji laimės karą. Be artilerijos paramos rusų karius sudaro daugiausia „čmobikai“, smarkiai praskiesti suktybėmis, su bjauria morale, prasta vadovavimo struktūra... Jie neatlaikys Ukrainos karių, aprūpintų didelio tikslumo ginklais, smūgio... Užtenka nukauti rusų artileriją, išjungti ją iš mūšio. Ir Rusijos kariuomenė nuskris atgal iki pat Uralo. Šios demoralizuotos ordos nieko negalės padaryti“, - sako rusų istorikas.

Jis teigia, kad laikas, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos pajudės į priekį, jau labai arti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(3)
(192)

Komentarai ()

Susijusios žymos: