„O dabar liūdna žinia“. Skabejeva paskelbė, kas nutiko pagrindiniam propagandistui Amerikoje (Video)  (1)

Amerikiečių propagandistas neteko darbo ir galimybės kritikuoti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistę Olgą Skabejevą nuliūdino žinia, kad Jungtinėse Valstijose buvo atleistas pagrindinis prorusiškas propagandistas Tuckeris Carlsonas, jo sutartis su kanalu „Fox News“ buvo nutraukta. Paskutiniais karo metais Carlsonas aktyviai kritikavo Ukrainą ir prezidentą Zelenskį, ragindamas JAV valdžios institucijas visiškai nutraukti karinę paramą Kyjivui.

Be to, Carlsonas buvo mėgstamas Rusijos visuomenės – jo vaizdo įrašai su aršia Ukrainos kritika buvo nuolat transliuojami Kremliaus propagandiniuose televizijos kanaluose. Skabejeva taip pat buvo aktyvi Carlsono gerbėja ir neslėpė savo nusivylimo, kai amerikiečių propagandistas neteko darbo ir galimybės kritikuoti Ukrainą viename iš didžiausių JAV televizijos kanalų eterių.

O dabar liūdna žinia iš JAV. „Fox News“ nutraukė sutartį su vienu garsiausių kanalo laidų vedėjų istorijojemūsų mėgstamiausiu Tuckeriu Carlsonu. Tuckeris buvo pašalintas ne už neprofesionalumą, o už Bideno kritiką“, – sakė ji.

Vaizdo įrašo fragmentą savo „Twitter“ paskyroje paskelbė amerikiečių žurnalistas Francis Scar.

„Rusijos valstybinės televizijos laidų vedėja Olga Skabejeva savo žiūrovams praneša „liūdną žinią“, kad Tuckeris Carlsonas palieka „Fox News“ ir sveikina jį už „Bideno ir jo LGBT administracijos kritiką“ ir už išpuolius prieš Ukrainą“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(3)
(89)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: