„Kaip suš@*ti gyvuliai!“ - Rusijoje kyla naujas konfliktas, Prigožinas siunta ant „Gazprom“ armijos  ()

Pranešama, kad „Gazprom“ privati karinė bendrovė „Potok“ apleido pozicijas, kurias anksčiau iškovojo „Wagner“. Aišku, „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas į tai sureagavo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 „Kaip suš@*ti gyvuliai!“ - Rusijoje kyla naujas konfliktas, Prigožinas siunta ant „Gazprom“ armijos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai jau rašėme. Bet jei trumpai, „Gazprom“ karinė bendrovė „Potok“ prie Bachmuto buvo atsiųsta pakeisti „Wagner“ karių. Tuo metu ukrainiečiai paspaudė rusus ir šie paliko pozicijas. Tai sukėlė didelį konfliktą tarp „Wagner“ ir „Potok“.

„Gazprom“ privati karinė bendrovė apleido pozicijas, kurias buvo iškovoję „Wagner“ samdiniai. Aišku, Prigožinas dėl to pyksta.

„Potok“ mano, kad jie yra savanoriai, todėl jų veiksmai yra pateisinami: jei nori, jie ateina į frontą, jei nori - palieka frontą. Gerai padaryta. Su tokiais draugais priešų nereikia“, – širdo Prigožinas.

Kaimynai, kurie buvo mūsų flanguose, „Gazprom“ privati karinė bendrovė, visiškai apleido savo pozicijas, naktį metė ginklus ir pabėgo iš ten kaip sušikti gyvuliai. Mes turėjome savo jėgomis kamšyti skyles. Žydrasis upelis pabėgo“, – pasakojo Prigožinas. Tas sakinys apie upelį, aišku, yra pasityčiojimas iš „Potok“ - rusų kalboje tos bendrovės pavadinimą būtent tai ir reiškia - „upelis“.

(22)
(0)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: