„To dar nėra buvę“. Ždanovas skelbia, kodėl rusai paniškai bijo Vakarų tankų  ()

Ždanovas atskleidė rusų baimės dėl Vakarų tankų priežastį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, kodėl Rusijos kariuomenė, turinti daug tankų, bijo „Leopard“ ir „Challenger“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas Olegas Ždanovas teigia, kad okupantams niekada neteko kovoti su vakarietiškais tankais, todėl jie nepasitiki savo pajėgomis ir todėl jų bijo. Sunku spėlioti, ar sovietų karinė technika atlaikys susidūrimą su moderniais tankais.

Olego Ždanovo interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Atsakydamas į televizijos laidos vedėjo pastabą, kad rusų okupantai verčiasi per galvą nuo tada, kai išgirdo apie Vakarų tankų pasirodymą Ukrainoje, pulkininkas pasakė štai ką: „Jie pradėjo nerimauti dar kovo mėnesį, nes nuo kovo mėnesio, net nuo vasario pabaigos, į Ukrainą pradėjo plūsti nauji ginklai, o kovo mėnesį jau atvyko pirmieji Vakarų tankai. Tai labai keičia vaizdą mūšio lauke“.

Tada Olegas Ždanovas paaiškino, kodėl Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms taip svarbu gauti vakarietiško tipo tankų: „Kuo daugiau bus šių tankų, tuo labiau keisis vaizdas mūšio lauke. Rusijos kariuomenė neturi patirties kariauti mūšio lauke su vakarietiškais tankais, ir tai ne poligonas, ne pratybos: tai bus mūšis, kas ką. Tie patys „Leopard“ ir „Challenger“ jiems bus galutinis išbandymas, ar jų gynyba atsilaikys, ar ne, ar jų tankai, tie patys T-90 ir T-72, atsilaikys tankų mūšiuose, ar ne. Tai gali galutinai sugriauti Rusijos Federacijos ginklų rinką“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: