„Generolai sugalvojo, kaip pavogti Rusijos karinį biudžetą“ - atrodo, Putinas liks kvailio vietoje  ()

Rusai toliau kasa apkasus ir stato įtvirtinimus laikinai užimtose teritorijose tikėdamiesi, kad tai jiems kaip nors padės. Tačiau kai kurių apkasų vieta atrodo beprasmė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai papasakojo karo ekspertas Vladislavas Selezniovas. Jis taip pat pažymėjo, kad rusai supranta jų Juodosios jūros laivynui kylančių grėsmių rimtumą, bet apie tai nekalba.

Jie daro labai svarbų dalyką – vagia Rusijos karinį biudžetą. Juk akivaizdu, kad vakarinėje Krymo pakrantėje nėra jokio kito tikslo kasti apkasus. Tai - nesąmonė, nes Ukrainos kariuomenė neturi galimybių atlikti desantinio išsilaipinimo operacijos“, – komentavo Selezniovas.

Selezniovas pažymėjo, kad apkasų kasimas šiaurinėje Krymo dalyje yra gana racionalus. Tačiau įdomu tai, kad iki šiol Rusijos propaganda šaukė, kad Rusija amžinai su Krymu ir Ukrainos kariuomenė ten niekaip neįžengs. O dabar rusai stato didelio masto įtvirtinimus, rimtai ruošiasi Ukrainos puolimui ir nerimauja.

„Kiti Juodosios jūros laivyno laivai taip pat turėtų būti pasirengę pakartoti kreiserio „Moskva“ likimą. Akivaizdu, kad Rusijos laivai turi būti sunaikinti, nes jie atneša mirtį ir griovimą - pastarasis Mykolajivo apšaudymas yra ryškus to patvirtinimas“, - pabrėžė ekspertas.

 

Jau dabar Rusijos laivai vengia priartėti prie Sevastopolio ir Tarchankuto. O dar pernai vasarį Rusijos laivai sukiojosi netoli Odesos srities. O dabar, kaip mano Selezniovas, jie vengia Ukrainos „Neptūn“ ir „Harpoon“, raketų.

(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: