„Nenoriu, kad jie būtų suimti ar nužudyti“. Rusijoje skelbiama apie Putino galą ir kas tada bus  ()

Rusijos valdžios tranzitas Rusijoje jau prasidėjo, pareiškė Rusijos opozicijos aktyvistas Vladimiras Osečkinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Osečkinas, kuris taip pat yra socialinio projekto Gulagu.net įkūrėjas ir vadovas, sako, kad daugybė Rusijos oligarchų milijardierių investuoja į vadinamąsias privačias karines bendroves ir įvairius karinius dalinius. Visa tai rodo, kad jie supranta: Rusijai bet kurią akimirką gali užgroti „Gulbės giesmė“.

„Manau, kad daugelis jų jau ruošiasi šiam valdžios tranzitui, o iš tikrųjų pats Putinas jau egzistuoja postputiniškoje erdvėje, kai jie žiūri į jį kaip į tuščią vietą ir planuoja, ką daryti toliau. Beje, Kadyrovas, Prigožinas ir generolas Surovikinas sudaro vieną iš tokių grupuočių, kuri planuoja proveržį ir užgrobti nemažai svarbių postų, jei prasidės valdžios perėjimas“, - sakė ekspertas Alesei Bacman.

Pasak Osečkino, minėti veikėjai aktyviai ruošiasi valdžios tranzitui, nes supranta, kad jei nekontroliuos šio proceso ir neturės tam tikrų garantijų, naujasis Rusijos prezidentas neabejotinai suims juos, kad pertvarkytų santykius su Vakarais.

 

„Kas galėtų būti tas asmuo, kuris pakeistų V. Putiną?“ - paklausė žurnalistė.

„Nenoriu įvardyti pavardžių, bet matau kelias figūras, kurios gali pradėti perkrovimo procesą, sustabdyti karą ir pan. Jų neįvardiju, nes nenoriu, kad po šio paviešinimo jie būtų suimti ar kaip nors nužudyti. Tačiau Rusijoje yra figūrų, kurios gali pakeisti ir pakeis Putiną – klausimas tik kada. Manau, kad tai bus artimiausioje ateityje“, - atsakė Osečkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)

Komentarai ()