„Jam buvo šokas“. Atskleista, kaip Rusijos generolas pakliuvo į Ukrainos nelaisvę  ()

Dėl to, kad pavaldiniai laiku nepranešė vadui apie situaciją regione, jis vyko į tas vietas, kurias Ukrainos kariškiai jau spėjo deokupuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generolas dėl savo pavaldinių baimės prieš aukštesnę vadovybę buvo sučiuptas Ukrainos kariuomenės. Apie tai Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas kalbėjo interviu Dmitrijui Komarovui, kuris ekranuose pasirodė gegužės 5 d.

„Rusijos kariškiai bent dvi dienas nepraneša savo vadovybei apie prarastas teritorijas“, – sakė Reznikovas.

Dėl šios priežasties okupantai turi daug problemų, nes jie yra klaidingai informuoti ir neturi visos reikiamos informacijos.

Kaip iliustraciją savo komentarui Ukrainos gynybos ministras paminėjo Rusijos ginkluotųjų pajėgų generolo atvejį, kuris Ukrainos kariuomenės buvo sučiuptas per rudens kontrpuolimą 2022 m.

 

Už logistiką atsakingas Rusijos generolas buvo įsitikinęs, kad Ukrainos kariuomenė yra dislokuota 60  kilometrų nuo jo buvimo vietos.

Todėl Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generolas buvo šokiruotas, kai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai sustabdė jo koloną ir privertė jį pasiduoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(4)
(164)

Komentarai ()