„Holivudo filmo verta operacija“. JK skelbia, kas iš tikro nutiks Ukrainoje  ()

Visi sulaikę kvapą laukia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kontrpuolimas gali būti ne lemiamas. Šį pareiškimą Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius Jamesas Cleverley padarė bandydamas išsklaidyti visuomenės lūkesčius dėl Holivudo filmo stiliaus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos. Apie tai pranešė „The Guardian“.

Lankydamasis Vašingtone, britų diplomatas pareiškė, kad Ukrainai reikia didesnės paramos, tačiau taip pat pažymėjo, kad iš didelį efektyvumą pademonstravusios Ukrainos kariuomenės negalima tikėtis greito lemiamo proveržio.

Jie pasirodė esą labai, labai efektyvūs savo šalies gynėjai, tačiau turime pripažinti, kad paprasto, greito ir lemiamo proveržio gali ir nebūti“, - sakė Cleverley Atlanto tarybai.

Jis vis dėlto tikisi, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmai bus sėkmingi, nes kaskart, kai jis stebėjo, ką daro Ukrainos kariuomenė, tai pranoko bet kokius lūkesčius.

 

Tačiau turime būti realistai. Tai yra realus pasaulis, o ne kažkas panašaus į Holivudo filmus“, - sakė ministras.

Cleverley taip pat paragino Vakarų šalis būti pasiryžusias ir toliau elgtis teisingai, nepaisant puolimo eigos ir galimų būsimų Rusijos prezidento Vladimiro Putino „eskaluojančių“ pareiškimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(4)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: