„Pateko į žiaurią pasalą“. Rusija skelbia apie baisią Ukrainos operaciją, žuvo visi  (1)

Rusai vis dar negali nusiraminti, kad jų sraigtasparniai ir lėktuvai Briansko srityje tapo metalo laužu. Iš pradžių jie ieškojo vadinamųjų diversantų, o dabar dėl orlaivių kritimo apskritai kaltina Ukrainos karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistai teigia, kad iš Černihivo srities tariamai buvo atakuoti 2 sraigtasparniai „Mi-8“, taip pat naikintuvai „Su-34“ ir „Su-35“.

Tai praneša Rusijos žiniasklaida, informuoja „24 kanalas“.

Okupantai, remdamiesi savo „anoniminiais šaltiniais“, pareiškė, kad Ukrainos kariuomenė esą „kruopščiai suplanavo operaciją“, dėl ko rusų pilotai pateko į „žiaurią pasalą“. Propagandistai pabrėžė, kad žuvo visos sraigtasparnių ir naikintuvų įgulos.

Be to, rusai taip pat pranešė, kad regione nėra vadinamųjų „diversantų“. Tuo jie dar kartą bandė nuslėpti savo atvirą melą.

Pirmiausia rusai prabilo apie tariamą Rusijos oro gynybos darbą, kuris regione numušė raketas. Vėliau jie pradėjo sakyti, kad tai buvo diversantai, numušę orlaivius iš Rusijos teritorijos. Dabar nuopelnai, kaip visada, atiteko Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

 

Propagandistai taip pat pažymėjo, kad vienas iš sraigtasparnių krisdamas neva apgadino kai kuriuos netoliese esančius pastatus vienoje iš gyvenviečių Briansko srityje. Anot jų, žalos vertinimo komisija regione jau pradėjo darbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(4)
(115)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: