Atrodo, prisišnekėjo. Rusijos Dūma paskelbė netikėtą reikalavimą dėl Prigožino  ()

Virš Prigožino galvos telkiasi juodi debesys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Vyriausybės gynybos komiteto narys komunistas Viktoras Sobolevas pareiškė, kad Jevgenijus Prigožinas ir kiti „Wagner“ atstovai neturi teisės kritikuoti Rusijos Federacijos gynybos ministerijos dėl nepakankamo amunicijos tiekimo.

„Nesuprantu, kodėl niekas nestabdo Jevgenijaus Prigožino, kodėl jis gali nebaudžiamas įžeidinėti gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą. Ko gero, tai yra mūsų politinės vadovybės darbas“, – kalbėjo politikas.

Jis mano, kad laikas dažnus „Wagner“ vadovo pykčio priepuolius įvertinti kriminaliniu požiūriu, pritaikant straipsnį apie vadinamosios „specialiosios operacijos“ „diskreditavimą“.

Negana to, nuolatiniuose Prigožino šauksmuose Sobolevas pastebėjo klastotes ir išgalvotą informaciją apie karą. Tai Rusijoje yra vertinama kaip išdavystė.

 

Pastebėtina, kad iki tol Rusijos Federacijoje apsimetė nepastebintys nesibaigiančio kaltinimų srauto Rusijos Federacijos Gynybos ministerijai ir Kremliui iš „Putino virėjo“ pusės. Tačiau jam užsiminus apie V. Putino silpnumą, Rusijos Federacijos Valstybės Dūma „praregėjo“ ir užsiminė, kad „viršūnės“ J. Prigožinui neatleis už Rusijos Federacijos prezidento puolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: