„Šiandien jis eis į duobę“. Rusai prieš kamerą ant medžio pakabino „mobiką“ ir žiauriai sumušė. Baškirija šokiruota (Video)  ()

Baškirijoje garsus skandalas – rusų kariai kankino „mobilizuotąjį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Bikbulatovo kaimo (Baškirija) gyventojai sukilo. Jie reikalauja nubausti Rusijos Federacijos kariuomenę, kuri kankino jų tautietį prieš kamerą.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Kankinimų auka tapo Bikbulatovo kaimo gyventojas, tam tikras Fliuras Kusiapkulovas su šaukiniu „Koba“, kuris 2022 metų rugsėjį buvo mobilizuotas į Rusijos armiją ir išsiųstas kovoti prieš Ukrainą. Vyrą stipriai sumušė jo paties kolegos, pakabinę jį ant medžio.

„Mobilizuotojo“ likimas šiuo metu nežinomas. Tačiau vaizdo įraše bendražygiai jam grasina „duobe“ už kažkokį nusižengimą.

Šiandien jis eis į duobę, ten tokius myli. Rišame... Šalis turi žinoti savo didvyrius!“, - sunkiai sumuštam Kobai sakė kolegos. Kuo jis nusikalto, kol kas nežinoma.

Bikbulatovo gyventojai reikalauja, kad Rusijos generalinė prokuratūra nubaustų asmenis, susijusius su jų tautiečio kankinimu. Dėl incidento jie lygina Rusijos Federacijos kariuomenę su naciais.

„Jo paties kolegos iš jo žiauriai tyčiojosi, sumušė ir pakabino ant medžio kaip fašistai. Taip jie diskreditavo Rusijos kariuomenę. Prašome ištirti šią situaciją“, – sakoma baškirų vaizdo žinutėje. Rusijos valdžia į skandalą kol kas nereagavo.

 

Situaciją savo „Telegram“ tinklaraštyje pakomentavo Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis.

„Atvejis, kai sutikau Ukrainoje fašistus, bet yra niuansas...“, – rašė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(3)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: