Putinas turi rimtų problemų. Ir tai ne karas  ()

Putinas turi didelių bėdų, ir ne tik fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai įsitikinę, kad V. Putino problemos siekia toli už mūšio lauko ribų. Tarp jų – riboti ištekliai, neorganizuota gynyba ir susiskaldymas kariuomenės ir vyriausybės gretose, rašo „The New York Times“.

Anot laikraščio, Rusijos karo lėktuvai sudūžta dar nepasiekę Ukrainos oro erdvės, o virš Kremliaus sprogsta bepiločiai orlaiviai. Be to, mūšis dėl Bachmuto, kurį Rusijos Federacija tikėjosi pateikti kaip pergalę ir pakelti karių moralę, pasirodė esąs nesėkmingas, o po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimų, pralaimėję rusai traukiasi.

Be to, žurnalistai įsitikinę, kad V. Putino problemos apima toli už mūšio lauko ribų, nes jis turi sukurti aplink save visiškos kontrolės ir pasitikėjimo atmosferą, o tai padaryti darosi vis sunkiau.

 

„Putinas stengiasi sukurti kompetencijos ir pasitikėjimo atmosferą savo visuomenei ir Rusijos elitui. Tačiau disfunkcija, kovos ir įtampa gali būti neteisingai interpretuojami kaip signalas, kad V. Putinas susidurs su politiniais suvaržymais vadovaudamas „specialiajai karinei operacijai“, o jį greičiausiai varžys ekonominės problemos, kariniai-pramoniniai pajėgumai ir netinkamas mūšio lauko valdymas“, - teigiama dokumente.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: