Kremlius trina rankomis! Gali nutikti tai, ko paniškai bijo Prigožinas  ()

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas paprašė Rusijos armijos vadovybės padaryti viską, kad neprarastų flangų aplink Bachmutą. Tada okupantams gali įvykti katastrofa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo Ivanas Stupakas, buvęs SBU darbuotojas, Ukrainos ateities instituto ekspertas. Anot jo, šį kartą Prigožino tonas buvo daug ramesnis.

Tikriausiai viskas dėl Kremliaus publikos, apie kurią neseniai kalbėjo pats „Wagner“ lyderis. Ten jo buvo „paprašyta“ kiek sumažinti tarpusavio konflikto „laipsnį“.

Kaip pažymėjo Stupakas, kol vagneriečiai bando veržtis pačiame Bachmute, Ukrainos gynybos pajėgos staiga pajudėjo į priekį per šoninius flangus. Tokiu atveju „Wagner“ padaliniams gresia pusiau apsupimas.

„Mūsų kariškiai lėtai aplenkia miestą aplink apylinkes. Prigožinas jau šaukia, kad gali įvykti katastrofa, jei įsibrovėliai neišlaikys flangų. Bet blogiausia jiems bus ne naikinimas, o patekimas į nelaisvę“,– tikina Stupakas.

 

Kaip tikriausiai žinote, „Wagner“ absoliučiai atmeta bet kokį pasidavimą. Tai padariusius samdinius dažniausiai žiauriai nužudo jų pačių žmonės. Bus ypač juokinga, jei dėl pusiau apsupimo Bachmute į nelaisvę pateks ir pats Prigožinas.

Stupako nuomone, Kremliui toks variantas būtų optimalus. Ten juos tikrai paguostų, jei Prigožinas atsidurtų Ukrainos kalėjime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: