„Jis tikras kretinas!“. Girkinas tiesiog įsiuto, kokią nesąmonę drėbė Peskovas (Video)  ()

Karinių nesėkmių Ukrainoje fone Rusijos Federacijoje vidiniai prieštaravimai vis stiprėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinių nesėkmių Ukrainoje fone Rusijos Federacijoje vidiniai prieštaravimai vis stiprėja. Rusijos Federacijos FSB diversantas, neoficialus KGB sparno pranešėjas Rusijos „karo partijoje“ Igoris Girkinas (Strelkovas) pratrūko, pažėręs įžeidimų Rusijos Federacijos diktatoriaus spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo atžvilgiu dėl jo žodžių apie „specialiąją operaciją“.

Garsų pareiškimą apie tai jis padarė gegužės 17 d. Girkiną supykdė juokingi Peskovo pasiteisinimai, kodėl V. Putino specialioji operacija užsitęsė taip ilgai.

Pasak Peskovo, Rusijos Federacija esą šių sąmoningų žudynių neskuba baigti , kad „išsaugotų infrastruktūrą ir žmonių gyvybes“. „Jūs klausiate, kodėl rusai taip vangiai veikia? Nes rusai nekariauja... Kariauti yra visiškai kitas reikalas, tai yra visiškas infrastruktūros sunaikinimas, tai yra visiškas miestų sunaikinimas“, - tikino Peskovas.

Girkinas pasakė viską, ką apie tai galvoja.

 

„Kaip „nuostabus“, „puikus protas“ Peskovas „išmintingai“ pasakė: „Rusija tyčia vilkina“ specialiąją operaciją“. Jis arba kenkėjas, arba kretinas, arba du viename! (.. .) Jeigu jis taip mano, vadinasi, kretinas!“, – kalbėjo rusų diversantas.

Girkinas įsitikinęs, kad savo žodžiais Peskovas labai supykdė Ukrainos frontuose žūstančius ir suluošintus rusus užpuolikus, karių šeimas, taip pat „rusiškojo pasaulio“ gerbėjus okupuotose Ukrainos teritorijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: