„Kaip skaniai propagandistai suvalgė š&*$#!“. Skamba visa Ukraina, ką padarė Zalužnas (Video)  ()

Savo skleidžiamomis klastotėmis Rusijos propagandistai eilinį kartą patyrė gėdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai eilinį kartą patyrė gėdą savo skleidžiamomis klastotėmis apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Valerijaus Zalužno rimtus sužalojimus ir net mirtį. Stengdamiesi pranokti vienas kitą Rusijos Z- korespondentai dalijosi informacija apie Zalužno, kuris tariamai buvo sužeistas dėl Rusijos ginkluotųjų pajėgų raketos atakos Pavlohrade, būklę.

Jie netgi rado karo ligoninę, į kurią tariamai buvo paguldytas Zalužnas. Rusai tikino vieni kitus, kad Ukrainos valdžios viršūnėse vyksta konfliktai.

Be to, uždelstą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą rusai bandė paaiškinti Zalužno „sužeidimu“, nes nebėra kam vadovauti Ukrainos armijai. Tuo pačiu metu didžiausi ir garsiausi Rusijos „Telegram“ kanalai skelbė informaciją, atkreipdami dėmesį į staigų Ukrainos vado dingimą.

Tačiau netikėtai rusams Zalužnas tiesiogiai prabilo Tarptautinės konferencijos mokslo dienos proga atidarymo metu nacionaliniame universitete „Odesos teisės akademija“ ir taip demaskavo vadinamuosius Z-korespondentus.

„Kaip skaniai propagandistai suvalgė š&*$#“, – savo  „Twitter“ paskyroje pažymėjo Donbaso tinklaraštininkas Necro Mancer.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(1)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: