[ŽT] Atrodo, Skabejeva šokiruota. Skelbia, kad Ukraina gaus branduolinius ginklus (Video)  (0)

Propagandistai baiminasi, kad Ukraina gaus branduolinius ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei „SVO“ pradžioje Kremlius planavo Kyjivą užimti per 3-4 dienas, tai dabar, praėjus 15 mėnesių nuo karo pradžios, baiminasi, kad Vakarai neperduotų Ukrainai branduolinio ginklo.

Gegužės 23 d., tiesioginiame propagandinio televizijos kanalo politinių laidų eteryje, Skabejeva prabilo apie savo „isterišką būseną“ ginklų pervežimo į Ukrainą iš Vakarų fone, praneša „Ukraina 365“.

Pas propagandistę svečiuose lankėsi karo ekspertas Michailas Chodarenokas. Jis kalbėjo apie branduolinių ginklų pasirodymo Kyjive nepriimtinumą. Tačiau Skabejeva jį pertraukė ir pasakė, kad pačioje „SVO“ pradžioje niekas net negalėjo pagalvoti, kad Kyjivas turės ne tik ginklų, tankų, ilgo nuotolio artilerijos ir raketų „Storm Shadow“, bet dabar visa tai turi, todėl negalima nuvertinti Vakarų karinės pagalbos pusių.

 

Maža to, Skabejeva visiems susirinkusiems priminė, kad prieš 15 mėnesių Rusijos Federacijoje niekas negalėjo pagalvoti, kad „diversantai“ galės patekti ir  į Rusijos Federacijos teritoriją.

Propagandistai pradeda galvoti, kad jei Putinas tęs karą prieš Ukrainą, Vakarai aprūpins Kyjivą ne tik koviniais lėktuvais, bet ir branduoliniais ginklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: