„Rusija pradės naują karą.“ Izraelio ekspertas skelbia rimtą perspėjimą  ()

Yigalas Levinas išreiškė įsitikinimą, kad Rusija pralaimės karą prieš Ukrainą, bet greičiausiai išsilaižys žaizdas ir vėl pereis į puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yigalas Levinas, Izraelio gynybos pajėgų karininkas ir karo analitikas, įsitikinęs, kad Rusija pasmerkta pralaimėti. Tačiau tai nereiškia, kad po pergalės Ukraina galės atsipalaiduoti. Deja, priešingai, jai reikės intensyviai kurti savo saugumo architektūrą, atsižvelgiant į tai, kuo taps Rusija: konfederacija, atskiromis valstybėmis ar liks imperija.

„Yra daug įvairių scenarijų, įskaitant ir tą, kad rusai išves karius, bet pasiliks kaip imperija. Jie laižysis žaizdas ir ruošis kitam posūkiui, naujam karui po 10-30 metų. O Ukraina turės ruoštis visus tuos 10-30 metų“, - sakė karo ekspertas interviu su Vasilijumi Pechnijo „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Kaip pažymėjo Levinas, ukrainiečiai pirmiausia turėtų žiūrėti ne į tai, kaip yra Rusijoje (etiška ar neetiška ir t. t.), ar kas toks yra Prigožinas, ir ką jis daro, o nukreipti žvilgsnį į save.

 

„Reikia galvoti apie tai, kaip Ukraina ir jos nacionaliniai interesai bus derinami toliau. Ir visi sprendimai tiek JAV, tiek Rusijos atžvilgiu turi būti grindžiami tik Ukrainos ir ukrainiečių interesais. Tai yra strateginio mąstymo pagrindas, kuriuo turėtų vadovautis Kijevas“, - pabrėžė karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(4)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: