[ŽT] „Tai bus siaubinga. Ateina didžiausias mūšis nuo Antrojo pasaulinio. Dalyvaus po 30-40 tūkst. karių iš kiekvienos pusės.“ (Video)  ()

Pirmą kartą per daugiau nei 80 metų žmonija vėl grįžo prie didelio masto karinių operacijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų (Ukrainos ginkluotųjų pajėgų) puolimas gali būti laikomas didžiausiu mūšiu Europoje nuo Antrojo pasaulinio karo laikų. Apie tai per ZDF kanalą pranešė buvęs Vokietijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Sigmaras Gabrielis.

Jis pažymėjo, kad pirmą kartą per daugiau nei 80 metų žmonija vėl grįžo prie didelio masto karinių operacijų. Anot jo, konfrontacija rizikuoja būti labai plataus masto: 30-40 tūkstančių žmonių iš Ukrainos pusės prieš maždaug tiek pat karių iš Rusijos.

Tai bus siaubinga“, – sakė jis.

Buvęs Vokietijos užsienio reikalų ministerijos vadovas pažymėjo, kad nemato būdų, kaip užkirsti kelią tolesniam eskalavimui. Anot jo, abi pusės pasisako už tolesnį karą.

 

„Ukraina tikrai nepasiduos“, – aiškino Gabrielis.

Jis mano, kad naujas šio karo komponentas yra tai, kad Ukraina tapo stipresnė už Rusiją ir gali pradėti puolimą. Tai taip pat reiškia, kad aukų iš Ukrainos pusės daugės. Gabrielio teigimu, abi pusės yra išsekusios, todėl atsiranda dinamika ilgai konfrontancijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(12)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: