Lietuviai nemoka naudotis pramoginėmis elektroninėmis paslaugomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tauttvisz 2010-05-07 21:29
Straipsnio pavadinimas netikes man atrodo, kodel butent Lietuviai? Kaip tik lietuviai itarus labiau ir elektronikos srityje gana daug zino, o jokiu faktu ar statistikos kad buetnt lietuvoj nemokama naudotis neparasyta.
stiklas 2010-05-07 21:57
Nu jo, paminėta straipsnyje, kad amerikoje sparčiai auga skundų kiekis, tai prie ko čia tie lietuviai. Savikritiška tauta visgi esam, nuvertinam kartais savo tautiečius pernelyg...
lape 2010-05-07 22:49
Viską tie operatoriai žino - pabandyk su kokia pyldyk kortele, kai sąskaitoj belikę 2 litai, kokia nors paslaugą užsįsakyt - špygą gausi.
mytech 2010-05-07 23:03
Tiesa sakant straipsni rasantis autorius nelabai nusimano situacijoje. Kompanija pardavinejanti paslaugas per operatoriu turi tureti atstovybe LT. Pvz, mineta Aspiro pas mus yra Aspiro Lietuva. (bent jau buvo kai teko bendrauti, tingiu googlint dabar). Taciau klientas bet kokiu atveju gauna saskaita is mob operatoriaus ir gali ja gincyti. Klientui visiskai nesvarbu kur koks paslaugos tiekejas yra, operatorius privalo pasirupinti kliento saugumu. Aisku reik kantrybes, reik parekt. Jei nieks nepadeda,- rastas, geriau ranka rasytas ir skanuotas. Siuciamas mob operatoriui, cc RRT. Padeda kaip kryzius nuo velnio. isbandyta! P.S. Straispsins skamba panasiai kaip: dauguma lietuviu nenusimano vidaus degimo varikliu kuro degimo procesuose todel vazinedami automobiliais nuolat rizikuoja ivaziuoti i bala svieciant saulei kol pro sali lekia pakeles medziai kuriu augimo procese labai svarbus vanduo panasus i esanti toje pacioje baloje del ko vairuotojai yra patys kalti
immortallt 2010-05-08 04:39
Man buvo panasiai. Galbut kazkur nurodes internete savo mobiluji numeri buvau, bet gyvenime nepirkau jokiu melodiju, uzsklandu zaidimi ir nepirkau absoliuciai jokiu paslaugu. Pasipildziau 20LT savo ezi, paskambinau vienakart, skambinu po pusdienio vel - saskaita tuscia. Wtf... Issiaiskinau kad mano saskaita pasibaigus ant tokios ir tokios paslaugos. Susiradau numeri internete, pasiskambinau tai kompanijai. Kazka ten vapejo kad turejote patvirtinti sms'u ar kazka tokio. Uzsiutau. Tada paklause ar noreciau kad atjungtu paslauga... Turbut turi jie sarasa po ranka: top 10 durniausiu klausimu kuriu galima paklausti pikto kliento. Kadangi tai buvo tik 20LT, tai tikrai nenorejau gadinti nervu ir leisti laiko del neaiskaus dalyko. P.S. mano telefonas uzrakintas su 6 skaitmenu kodu. Jei neuzrakinu, pats uzsirakina per 10s tad niekas negalejo prieiti.
Otto 2010-05-08 21:44
Turbūt tai klaviatūros užraktas? Nepakeitus aparato saugos kodo, yra buvę, kad savavališkai operatorius įjungia paslaugą, už kurią einamu momentu nereikia mokėti, bet po kurio laiko ji tampa mokama. Pakeitus aparato saugos kodą, tų dalykų nebepasitaiko.