„Įsiveržė „kadyrovcai“, sušaudė iš automato ir pradėjo žiauriai spardyti.“ Z-kanalai šokiruoti, kas nutiko „Audros“ dalinyje (Foto)  ()

Karinė prokuratūra bando „užgniaužti“ bylą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stepano Anosovo kolegos iš „Audros“ dalinio, vykdančio užnugario paramą, kreipiasi į visas Z visuomenes su reikalavimu paviešinti užpuolimą prieš okupantą.

Anot įsibrovėlių, du Gynybos ministerijos kariai iš Čečėnijos įsiveržė į Anosovo kabinetą ir dėl gautų „skundų“  tarnybai pradėjo šaudyti iš automatų. Nukentėjusiojo kabinete jie ant grindų ištaškė dvi šovinių dėtuves.

„Stepanui buvo pataikyta į kairę koją, o kai šis nukrito ant grindų, pradėjo žiauriai spardyti, sulaužė ir kitą koją bei padarė daugybę sumušimų“, – skundžiasi okupantai.

Dėl to Anosovas gavo skvarbią kairės kojos žaizdą, sudėtingus kojų lūžius. Ligoninėje sužeistajam tiesiog sutvarstė žaizdą, sakydami, kad gipsas bus uždėtas kitoje vietoje. Tačiau užtruko net aštuonias dienas, kol okupantas atvyko  į Podolsko gydymo įstaigą.

„Užpuolikai sulaikyti, nusikaltimas užfiksuotas. Nepaisant didelio liudininkų skaičiaus, karinė prokuratūra nori „užčiaupti“ bylą. Ją norima perkvalifikuoti kaip neatsargų elgesį su ginklu, nesunkių kūno sužalojimų sukėlimą (iki 3 metų laisvės atėmimo)“, – piktinasi okupantai.

Aukos draugai netiki, kad užpuolikai bus patraukti atsakomybėn. Z-kanalas „Betmenas „DNR“ rašo, kad patys „kadyrovcai“ sėdi užnugaryje ir jau daro žalą Rusijos armijai, prilygstančią žalai, daromai fronte.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: