[ŽT] „Yra 2 tikslai.“ Ką Rusija nori pasiekti kare?  ()

Rusija jau daugiau nei metus nustatinėja naujus terminus „specialiosios operacijos“ užbaigimui, tačiau nuolat juos atideda. Nepaisant visko, dabar jie turi 2 tikslus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Kirilas Sazonovas mano, kad rusai vis dar nesuprato, kad Ukraina gins savo žemę iki galo ir tikrai nepasiduos.

Sazonovas mano, kad Rusijos įsibrovėliai dabar turi 2 tikslus - jie nori išlaikyti sausumos koridorių iki Krymo ir užgrobtas Donbaso teritorijas, ir priversti ukrainiečius atsisakyti savo krašto gynybos. Rusija nori priversti Ukrainą pasirašyti taiką Rusijos sąlygomis. Tačiau Sazonovas mano, kad Rusija dar nesuprato, kad ukrainiečiai gins savo žemę ir tiesiog nepasiduos.

Sazanovas mano, kad Ukrainos gynybos galimybes dar galima išplėsti. „Mūsų oro gynyba veikia vis geriau, numušdama daugybę taikinių. Manau, kad reikia derėtis su sąjungininkais dėl tokių ginklų, kurie leistų ne numušti į mus jau skrendančias raketas, o pataikyti į aerodromus, iš kurių jos kyla“, – sakė jis.

(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: