„Staigmena“ Kremliui. Verbuojami tūkstančiai rusų pulti Maskvą  ()

Rusijos Federacijos teritorija kaip tramplinas Maskvos puolimui ir Kremliaus šturmui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos laisvės“ legionas turi tūkstančius kandidatų, kurie laukia, kol galės prisijungti prie kovotojų gretų kovoti su dabartiniu Rusijos Federacijos režimu. Jie puls pasienio regionus tol, kol jų bus pakankamai daug, kad galėtų pulti Maskvą. Apie tai praneša „The Times“, kurio žurnalistai kalbėjosi su legiono vadu su šaukiniu „Cezaris“.

„Turime rimtų pajėgumų. Turime minosvaidžių, šarvuočių, „Stinger MANPADS“, nešiojamų prieštankinių sistemų ir labai efektyvių žvalgybinių dronų“, - sakė jis.

Pranešama, kad „Cezario“ dalinys turi batalioną (nuo 500 iki 1000 karių). Jis plėsis, nes vis daugiau rusų nuspręs kovoti prieš Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

„Mes vykdysime šiuos reidus (Rusijos pasienio regionuose, – red.) tol, kol turėsime savo gabalėlį Rusijos teritorijos, kad prie mūsų prisijungtų tikri rusų sūnūs ir dukros, tikri patriotai“, – žurnalistams sakė „Cezaris“.

Anot jo, tam įvykus legionas galės greitai padidinti savo pajėgas ir skaičių, kad galėtų pradėti „Kremliaus kampaniją“.

Leidinys rašo, kad 49 metų „Cezaris“ pažymėjo, kad visi jo kovotojai yra Rusijos piliečiai. Tačiau jis prisipažino, kad anksčiau jie tarnavo Ukrainos kariuomenėje.

„Mes nesame nusikaltėlių gauja ir ne privati ​​karinė kompanija, kaip „Wagner“, – sakė jis.

„Cezaris“ pareiškė, kad jie kovoja kaip ginkluotųjų pajėgų dalis, o pagrindinis jų tikslas – apsaugoti Ukrainą ir išlaisvinti jos teritoriją. Po to kovotojai planuoja išlaisvinti savo namus.

 

„Cezario“ teigimu, paskutiniu reidu Belgorodo srityje buvo siekiama paremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, taip pat palengvinti verbavimo kampaniją. Jie nori paskatinti rusus nuversti Putino režimą.

„Rusai gali susisiekti su mūsų atstovais, bus atliktas nuodugnus biografinių duomenų patikrinimas, atrankos procesas ir tada jie galės papildyti legiono gretas po būtinų mokymų“, – sakė „Cezaris“.

Anot jo, rusai į Ukrainą galės patekti per neutralias pasienio zonas. Iš ten nuolat ateina naujų darbuotojų, jų srautas nuolat auga.

„Vis daugiau rusų supranta, kad šis karas yra nusikalstamas ir jis turi būti sustabdytas“, – pastebėjo pašnekovas. Jis teigė, kad Rusijos visuomenė dabar vertina ne diplomatiją, o tik jėgą. Šią jėgą jiems ir reikia parodyti, kad jie suprastų, jog „iškėlus kardą galima nuo jo ir kristi“.

 

„Cezaris“ taip pat pažymėjo, kad jis jau ieškomas Rusijos Federacijos teritorijoje, tačiau jo šeima yra saugioje vietoje Ukrainoje. Jis pasakojo, kad užaugo Sočyje, paskui persikėlė į Sankt Peterburgą, kur 20 metų dirbo kūno rengybos treneriu. Be to, jis buvo daugelio dešiniųjų grupių, įskaitant Rusijos imperatoriškąjį judėjimą ir Liaudies miliciją, narys.

„Ilgą laiką buvau Rusijos specialiųjų tarnybų taikinys. Buvau keletą kartų suimtas, bet nė karto nepatekau į kalėjimą“, – sakė jis. Anot jo, Rusijos Federacija dabar tikriausiai dėl to gailisi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: