[ŽT] „Tai tik bandymas. Ateina tikri smūgiai.“ Skelbiamas perspėjimas Maskvai (Video)  ()

„Rusijos piliečiai turi „išjungti“ jiems būdingą valstybinį pasididžiavimą ir susitaikyti su labai nemalonia gyvenimo realybe.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tremtyje esantis žurnalistas, tinklaraštininkas, režisierius ir politikos ekspertas Aleksandras Nevzorovas savo to paties pavadinimo „Telegram“ kanale išsakė savo nuomonę apie dronų ataką Rusijos Federacijos sostinėje.

Jis pranešė, kad sprogimai įvyko Atlasova gatvėje Naujoje Maskvoje, Naujoje Rygoje, Odincove, Leninsko prospekte, Istroje, Barvichoje ir keliose kitose vietose.

„Rusijos sostinėje lankėsi gana kuklūs ir iš principo geranoriški dronai. Žinoma, buvo triukšmo ir sprogimų, bet tai dar ne bombardavimas ar puolimas, tai yra tik „rašiklių testas“. Laukia tikros atakos“, - ironiškai pastebėjo Nevzorovas.

 

Žurnalisto teigimu, dabar Rusijos Federacijos piliečiai turi „išjungti“ jiems būdingą valstybinį pasididžiavimą ir susitaikyti su labai nemalonia gyvenimo realybe, nes tai, kas įvyko Maskvoje, yra tik pradžia ir yra natūralus  „atpildas“ nusikaltimų, kuriuos vykdė Putinas Ukrainos teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: