Tokio dar nebuvo. Ukrainiečiai sukūrė nepamainomą pagalbą kariuomenei (Video)  ()

Įrenginys aprūpintas 800 W varikliu, važiuoja 10 km/val. greičiu ir vienu įkrovimu įveikia iki 20 km atstumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Černihivo įmonė „Bike Box“, garsėjanti prekės ženklu „Bayka“, sukūrė neįprastą elektrinį vežimėlį Ukrainos kariuomenei. Ji pristatė projektą „ComAutoTrans 2023“ parodoje Kyjive, praneša „Auto Center“ svetainė.

Įmonė surinko dviratį vežimėlį su 800 W elektros varikliu ir keturiomis rankenomis (priekyje ir gale), iš kurių viena turi valdymo mechanizmą su mygtukais ir svirtimis. Ant paties korpuso, dešinėje pusėje, matosi ekranas su įkrovos indikatoriumi, taip pat mygtukas įjungti, išjungti ir išimti akumuliatorių.

„Bike Box“ teigimu, vežimėlis gali vežti iki 250 kg ir važiuoti iki 10 km/val. greičiu, o akumuliatoriaus talpos pakanka vienu įkrovimu įveikti iki 20 km atstumą. Abiejose pusėse dizaineriai įdėjo sulankstomas atramas, kurios vienoje padėtyje fiksuoja platformą, o tai padeda pakrauti ir iškrauti. Prietaisas leidžia gabenti net „ilgus“ krovinius, pavyzdžiui, neštuvus su sužeistaisiais – tam vamzdinės rankenos stumdomos pirmyn ir atgal.

 

Kaip pažymėjo kūrėjai, jie negalėjo parodyti veikiančio produkto „СomAutoTrans“, nes vienintelė kopija turėjo būti skubiai išsiųsta klientui. Vietoje to „Bike Box“ demonstravo amerikiečių kompanijos „Hendrick Motorsport“ pagamintą STEED (Silent Tactical Energy Enhanced Dismount) vežimėlį, kuris tapo idėjos įkvėpimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()