„Čia rimtai!? Mums siūloma pasiduoti!“ Podoliakas pašiurpęs, kokį pasiūlymą gavo Ukraina  ()

Indonezija netikėtai pristatė savo planą, kaip „taikiai sureguliuoti“ karą, kurį Rusija pradėjo prieš Ukrainą. Ukrainos prezidento biuro patarėjas Mychailo Podoliakas pakomentavo šias iniciatyvas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-04 „Čia rimtai!? Mums siūloma pasiduoti!“ Podoliakas pašiurpęs, kokį pasiūlymą gavo Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indonezijos „taikos“ iniciatyvos yra kapituliacijos planas, su kuriuo Ukraina niekada nesutiks, patikino Mychailo Podoliakas.

Indonezijos plane numatyta nutraukti karo veiksmus, sukurti demilitarizuotą zoną (kiekviena pusė turi nutolti 15 km nuo fronto linijos), šioje zonoje dislokuoti JT taikdarius ir surengti „referendumus“ dėl Rusijos kariuomenės užgrobtų Ukrainos teritorijų.

M. Podoliakas į šį planą reagavo aštriai, patikindamas, kad jame numatoma Ukrainos kapituliacija ir jis atitinka tik Maskvos interesus.

„Ukraina turėtų nedelsiant liautis priešintis, nustoti šaudyti į „draugiškus Rusijos okupantus“, atsitraukti 15 km ir nedrąsiai laukti, kol Rusijos Federacija kartu su „taikdariais“ surengs suklastotą referendumą 2.0, kad grasindami ginklu įtvirtintų savo teisę nebaudžiamai žudyti okupuotoje teritorijoje... Ir? Mes turėtume šito rimtai klausytis?“ - rašė Podoliakas.

 

Vienintelis patikimas ir ilgalaikis karo nutraukimas, pasak jo, įmanomas tik visiškai išvedus Rusijos kariuomenę iš Ukrainos teritorijos. Ir tik po to įmanoma derėtis su Maskva dėl buferinių zonų, reparacijų ir kitų dalykų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(2)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: