Audra Rusijos propagandoje. Reikalauja skubiai užbaigti „SVO“ (Video)  ()

Kremliaus propagandos apie karą prieš Ukrainą retorika ėmė sparčiai keistis artėjant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino režimas ir propaganda, matyt, pradėjo ruošti rusus būsimam „specialiosios operacijos“ apribojimui.

Per Rusijos televiziją pradėta kalbėti apie būtinybę pažaboti karą ir imta tyčiotis iš Rusijos Federacijos diktatoriaus Vladimiro Putino. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Propagandinėje pokalbių laidoje „Susitikimo vieta“ vienas iš ekspertų reikalavo greito „SVO“ užbaigimo. Jis ėmė tikinti, kad agresijos nutraukimas būtų Rusijos pergalė.

„Rusija šiuo metu neturi resursų įtvirtinti Ukrainos kontrolei. Ir artimiausiu metu to nebus! Kuo greičiau ši situacija baigsis, tuo mažesnis bus žuvusių, sužeistų ir suluošintų Ukrainoje žmonių skaičius. Pergalė yra „greitas specialios operacijos užbaigimas“, – sakė  „ekspertas“.

Laidos vedėjas Andrejus Norkinas, priešingai nei įprastai, nepertraukė pašnekovo ir nesiginčijo su juo. Užtat liūdnai nuleido galvą.

 

Lygiagrečiai Kremliaus kontroliuojamas TNT kanalas „Comedy Club“ programoje išjuokė tuščius Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino grasinimus „raudonomis linijomis“, taip pat Baltarusijos lyderio Aleksandro Lukašenkos vasalo statusą. Kremlius pradėjo aktyviai kalbėti apie taiką.

Spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas netikėtai paskelbė, kad V. Putinas, siekdamas savo tikslų, yra atviras kontaktams „kitais būdais“ negu karas, tai yra, Maskva prašo Ukrainos ir viso pasaulio pradėti derybas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(3)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: