[ŽT] RSK oficialiai skelbia, ką padarė Lenkų savanorių korpusas  ()

Rusijos Savanorių Korpusas (RSK) skelbia, kad Lenkijos savanorių korpuso kariai vykdo kalinių palydą, atlieka karinę ir medicininę logistiką, tačiau tik Ukrainos ribose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mūsų broliai iš Lenkijos daug mėnesių kartu su mumis kovojo už Ukrainos laisvę ir nepriklausomybę. Mums jau pavyko kartu atlikti keletą operacijų Orichivo, Zaporižios ir Bachmuto kryptimis. Vaikinai atliko puikų darbą, parodė aukštą motyvacijos ir pasiruošimo lygį. Kalbant apie karo veiksmus Rusijos Federacijos teritorijoje, Lenkų Savanorių Korpuso (LSK) kovotojai vykdo belaisvių palydą, karinę ir medicininę logistiką, tačiau tik Ukrainos valstybės pusėje“, – rašoma pranešime.

Rusijos Savanorių Korpusas pridūrė, kad yra dėkingi LSK „už neįkainojamą indėlį į bendrą reikalą“ ir pažymėjo, kad „visada juos įtraukia į planavimą“ ir „dalinasi su jais trofėjais“.

 

LSK skelbia kiek kitokią informaciją - lenkai teigė, kad kartu su rusų savanoriais vykdė reidus Rusijoje. Tai, žinoma, galėtų sukelti didžiulį skandalą - NATO valstybės piliečiai rengia reidus į Rusiją! Tačiau nuo karinės veiklos Rusijoje atsiriboja ir Lenkija, ir Ukraina.

(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: