[ŽT] Netikėta žinia. Maskva nebekontroliuoja savo sienų (Video)  ()

Rusijos kariuomenė įsivėlė į karą, Maskva nebekontroliuoja savo sienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija yra ant didelio žlugimo slenksčio. Rusijos kariuomenė įsivėlė į karą, Maskva nebekontroliuoja savo sienų. Apie tai pasakojo Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas.

„Kad suprastumėte, kas bus toliau, gerai išstudijuokite istoriją – 1905 m. Rusijos ir Japonijos karo istoriją ir kas po jo, Pirmojo pasaulinio karo istoriją ir revoliuciją Rusijoje: iš pradžių Vasario revoliuciją, paskui Spalio revoliuciją. Viskas dėsninga. Žinau, kad galima nesunkiai nuspėti artimiausios ateities įvykius pliuso minus tikslumu. Visa tai atsitiko, dabar tai įvyks, o po metų ir dešimtmečių pasikartos,  viskas sukasi ratu. Žinoma, Rusijoje prasideda chaosas“, – sakė Gordonas.

Jo nuomone, savanorių proveržis Belgorodo srityje Maskvai turėjo būti stiprų nerimą keliantis signalas. Šie įvykiai parodė, kad Maskva praranda savo teritorijų kontrolę. Pasekmės tikrai bus pačios rimčiausios.

 

„Su Belgorodo sritimi visai nejuokinga. Visi kariai yra Ukrainos fronto linijose, saugoti nėra kam. Ne tik Belgorodas, bet ir Brianskas, Kurskas, Rostovas... Jei staiga totorių nacionalistai kur nors Kazanėje sukils, manau, per dieną susitvarkys... Idėjų yra. Manau, kad tai vyks tuo pačiu metu skirtingose ​​vietose“, – tikino žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(5)
(115)

Komentarai ()

Susijusios žymos: