„Mes priimame tik 1 iš 20.“ RSK skelbia grandiozinį planą  ()

RSK kovotojai tiki, kad jiems pavyks pasiekti Rusijos Vladivostoką, nustumiant fronto liniją nuo Ukrainos sienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos savanorių korpuso“ (RSK) kovotojai tiki, kad jiems pavyks pasiekti Rusijos Vladivostoką, nustumiant fronto liniją nuo Ukrainos sienų.

„Manau, kad anksčiau ar vėliau mes pasieksime Vladivostoką“, – interviu leidiniui „Nastojaščiaja Vremia“ sakė RSK štabo viršininkas Aleksandras su šaukiniu „Fortūna“.

Būtent taip jis atsakė į žurnalisto klausimą, kaip giliai į Rusiją jie pasirengę eiti, kad fronto linija atitoltų nuo Ukrainos sienų.

Tuo pačiu metu kovotojas teigė, kad jie turi daugybę prašymų norinčių prisijungti prie korpuso:

Vidutinė atranka rodo, kad pas mus į vieną vietą pretenduoja apie 20 žmonių, tai yra, mes vidutiniškai paimame vieną iš 20 žmonių. Tačiau prašymų skaičius yra šimtai žmonių. Tai yra Rusijos Federacijos piliečiai, esantys dabar yra Rusijos Federacijos teritorijoje, tai yra Rusijos Federacijos piliečiai, esantys Ukrainos teritorijoje, ir tai yra piliečiai, esantys Europos Sąjungos teritorijoje, Turkijoje ar kur nors kitur, kurie yra pasirengę atvykti ir prisijungti prie korpuso.“

 

„Fortūna“ taip pat patikino, kad korpuso kariai su civiliais, skirtingai nei Rusijos kariuomenė, nekovoja: „Kiek žinau, iki šiol Rusijos gynybos pajėgų operacijose nežuvo nei vienas civilis... vis tik reikia atsižvelgti į Rusijos armijos karinės doktrinos specifiką ir suprasti, kad jei, pavyzdžiui, mūsų kariuomenė yra Novaja Tavolžankoje, tai ne mes šaudome į Novaja Tavolžanką. Kokia prasmė apšaudyti gyvenvietę, kurioje yra mūsų vaikinai? O Rusijos kariuomenė be jokių skrupulų apšaudo savo gyvenvietes."

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: