„Mirtinai pavojinga.“ Ždanovas skelbia itin slaptą Putino planą Ukrainoje (Video)  ()

Putinas svajoja, kad NATO atsiųstų savo karius į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dienraštis „The Guardian“ neseniai paskelbė straipsnį, kad grupė NATO šalių yra pasirengusios įvesti karius į Ukrainą. Tačiau tai gana pavojingas sprendimas. Juo gali pasinaudoti ir Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas.

NATO pajėgų įvedimas į Ukrainą būtų V. Putino „raginimas veikti“. Tai gali sukelti pasaulinį karą. Tai savo transliacijoje pareiškė karinis ekspertas Olegas Ždanovas, praneša „24 kanalas“.

Buvęs NATO generalinis sekretorius Andersas Foghas Rasmussenas sakė, kad taip gali atsitikti, jei NATO nepavyks susitarti dėl aiškaus Ukrainos narystės kelio ar saugumo garantijų. Viena iš šalių, nusprendusių siųsti karius į Ukrainą, gali būti Lenkija. Jos pavyzdžiu galėtų pasekti ir kitos, pavyzdžiui, Baltijos šalys.

Beje, Ukrainos užsienio reikalų ministerijos vadovas Dmytro Kuleba pabrėžė, kad Ukraina to neprašo, kol nesibaigė karas.

 

„Kodėl tokia pozicija? Todėl, kad V. Putinas miega ir sapnuoja, kaip NATO pajėgos įžengia į Ukrainą vykstant aktyviems karo veiksmams. Tuoj pat į NATO karį įskris pirmoji raketa. Ir tai bus karinis susidūrimas, Aljansas bus priverstas įsitraukti į karą“, - aiškino Olegas Ždanovas.

Taigi Rusijos ir Ukrainos karas įgis pasaulinio karo statusą. Todėl derybų procesas persikels į JAV ir Rusijos lygmenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(6)
(15)

Komentarai ()