„Rusų laukia „linksmybės“. Panašu, kad Ukraina turi genialų planą.“ JAV karo ekspertas skelbia, ką sugalvojo Zalužnas  ()

Karštasis Ukrainos kontrpuolimo etapas prasideda. Rusai atsidūrė sunkioje padėtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV karo korespondentas davidas D., turintis ryšių žvalgybos bendruomenėje, tai parašė savo „Twitter“ tinklaraštyje.

„Ką tik kalbėjau telefonu su dviem patikimais žvalgybos žmonėmis. Štai keletas išvadų, kurias padarėme ir apie kurias galime kalbėti. Kaip ir tikėtasi, ukrainiečiai pasirinko vieningų gilių smūgių per visą fronto liniją taktiką.

Mes atsekėme tris-keturis tokius smūgius. Tikėtina, kad jų skaičius didės. Tai privers rusus išnaudoti savo pajėgas arba perkelti jas, kad užblokuotų grėsmes. Tikėtina, kad artimiausiomis dienomis Ukraina suduos mažiausiai 25 smūgius. Jei Rusijos Federacijai nepavyks jų visų blokuoti, įvyks proveržis.

Kiekvieną kartą, kai rusai blokuoja kitą smūgį, jie turi atitraukti savo rezervus iš priedangos ir užnugario, atidengdami juos 155 mm artilerijos ir „HIMARS“ atakoms. Kai tik jie išnaudos visus rezervus, netekę mobiliųjų blokavimo grupių, prasidės tikrosios „linksmybės“.

Apskritai atrodo, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų gynyba jau žlunga, rusai bėga, tai patvirtina pranešimai ir vaizdo įrašai. Neįsivaizduoju, kaip rusai be artilerijos ir šarvuotosios technikos paramos sugebės atsilaikyti prieš besiveržiančius ukrainiečius, kurie nori duoti atkirtį. Kai tik prasidės panika, jie bėgs į Krymą.

 

Panašu, kad Ukraina turi planą. Vyksta darbas. Rusai gali rodyti sudaužytus „Bradley“, kiek nori. Bet anksčiau ar vėliau jiems pritrūks... visko“ – pastebi karo korespondentas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(0)
(127)

Komentarai ()

Susijusios žymos: