[ŽT] HIMARS ištaškė bent 100 okupantų. Skamba visas pasaulis, kas nutiko generolo kalbos laukusiems rusų kariams  ()

Kariai buvo susirinkę pasiklausyti Rusijos generolo Suchrabo Achmedovo „motyvuojančios“ kalbos Rusijos dienos proga, tačiau vietoj jos pavyko išgirsti HIMARS garsus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-15 [ŽT] HIMARS ištaškė bent 100 okupantų. Skamba visas pasaulis, kas nutiko generolo kalbos laukusiems rusų kariams  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai Kreminoje likvidavo rusų įsibrovėlius, kurie buvo susirinkę parado aikštėje Rusijos generolo Suchrabo Achmedovo atvykimo proga. Kareiviai stovėjo ten 2 valandas, bet generolas taip ir neatvyko. Jie gavo ukrainietišką „labas“ nuo HIMARS. Apie tokią rusų nesėkmę rašė Rusijos karo vadas Kirilas Fiodorovas.

„Vakar Putinas papasakojo, kokie neefektyvūs yra parketo generolai, o šiandien jau praneša, kad Kreminos apylinkėse buvo smogta vienos divizijos daliniams, kurie laukė divizijos vado kalbos. Laukė dvi valandas vienoje vietoje. Kaip galima spėti, sulaukė tik HIMARS“, – rašė jis.

Anot propagandisto, atsakomybė už tai visų pirma tenka 20-osios armijos vadui generolui Achmedovui. Pranešama, kad žuvo 100 okupantų. Be personalo, buvo sunaikinta ir technikos kolona.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(0)
(129)

Komentarai ()