Rusijos pareigūnai ir „kadyrovcai“ masiškai bėga iš Ukrainos teritorijos. Skelbiama, kas nutiko  ()

Iš „specialiosios karinės operacijos“ zonos masiškai bėga Rusijos pareigūnai ir politikai, kurie bandė reklamuotis karo sąskaita. Jais pasekė ir „kadyrovcai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo Rusijos prokremliškas šaltinis BRIEF, kuris siejamas su propagandiste Margarita Simonian, praneša „Dialog.UA“.

„Iš „SVO“ zonos pradėjo plūsti „blatiniai kariai“ – deputatai ir pareigūnai – baimindamiesi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos ir naujų ilgojo nuotolio raketų „Storm Shadow“. Jiems iš paskos pasekė ir „kadyrovcai“, - teigiama šaltinyje.

Jis patvirtino, kad Rusijos asmeninė kariuomenė mieliau sėdi giliai už fronto linijos, o ne kovoja fronto linijose. Tačiau dabartiniame karo etape jai tapo pavojinga ir ten. Pavyzdžiui, Primorske nukentėjo Čečėnijos vadovo „dešiniosios rankos“, Valstybės Dūmos deputato Adamo Delimchanovo kortežas.

 

„Pasirodžius SS raketoms net ir tokios gilios užnugario zonos nebėra saugios. Todėl „kadyrovcai“ pagal sutartį su Gynybos ministerija persikelia į Belgorodo sritį – toli nuo tokių incidentų. Tokiems drąsiems „Tik-tok“ kovotojams Rusijoje vis tik bus saugiau“, - pridūrė šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(1)
(142)

Komentarai ()

Susijusios žymos: