„Yra viena problema.“ Ukrainoje didelis perkaitimas  ()

Borisas Tizenhausenas sako, kad Ukraina kariauja su galingu priešu, ir tikrovė yra žiauri.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas ir politikos technologas, reputacijos valdymo ekspertas Borisas Tizenhausenas atkreipė dėmesį į tai, kad Ukrainos visuomenėje egzistuoja perkaitusių lūkesčių dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo problema. Ypač prie to daug prisidėjo daugelis ekspertų, kurie teigė ir tebetvirtina: „Dabar mes ten nueisime, čia nupjausime, ten prasiveršime, ir Rusija žlugs.“ Bet visa tai, deja, neturi nieko bendra su žiauria tikrove.

Tokią nuomonę Borisas Tizenhausenas išsakė interviu su Vasilijumi Golovanovu, kurį galite pažiūrėti „YouTube“ kanale „GOLOVANOV“.

„Labai gerai prisimenu pareiškimus, kad po Chersono deokupacijos Putinas bus nuverstas. Po vienų karo metų – Putinas bus nuverstas. Ne, taip tikrai nėra. O perkaitę lūkesčiai dėl kontrpuolimo taip pat yra problema, nes matome, kad priešas nusiteikęs rimtai. Rusija visais būdais stengiasi rasti, surasti priemonių naujoms raketoms ir bepiločiams lėktuvams surinkti, kažkur nusipirkti kažką papildomo“, - sakė B. Tizenhausenas.

Putinas vis dar turi keletą didelių kozirių. Pirmasis, žinoma, yra taktinių branduolinių ginklų naudojimas ir technogeninė katastrofa, kuri gali įvykti Zaporožės atominėje elektrinėje. Antrasis – įvykdyti dar vieną mobilizaciją, nes niekas nedraus diktatoriui to daryti.

 

„Aišku, kad jis nesurinks tiek technikos, kiek reikia, bet žmonių jis turi pakankamai, todėl nereikėtų nuvertinti priešo. O pats kontrpuolimas nebus vienas nuo pradžios iki pabaigos, jų gali būti daug. Vieni gali būti sėkmingesni, kiti – vietiniai, treti – mažiau sėkmingi. Prieš mus kariauja milžiniška mega mašina“, - priminė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(2)
(29)

Komentarai ()