Jie visiškai laukiniai? Belgorodo gyventojai skelbia, ką daro rusų armija  ()

Belgorodo gyventojai pasibaisėję, ką daro rusų armija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie visiškai laukiniai? Rusijos Federacijos Belgorodo srities Novaja Tavolžankos gyventojai skundžiasi gubernatoriui Gladkovui dėl Rusijos karių, apiplėšusių tuščius gyventojų, kurie buvo priversti evakuotis, namus.

Kaip praneša Censor.NET, apie tai rašo ASTRA.

„Rusijos kariai įsilaužė į daugelį namų. Jie gyvena mūsų namuose, veda negražų gyvenimo būdą, svaiginasi alkoholiu, palieka šiuklių krūvas, apdergia tualetus, vagia asmeninius daiktus ir kitą turtą. Iš mūsų garažo buvo pavogtas keturratis, kuris dabar dažnai matomas Novaja Tavolžankos gatvėse. Be to, žmonės skundėsi dėl pavogtos priekabos“, – skundėsi Novaja Tavolžankos gyventoja.

„Gyvename Novaja Tavolžankos kaime, šiandien, birželio 14 d., pirmą kartą nuėjome pažiūrėti, kaip ten su namais. Buvo įsibrauta į du namus, išlaužtos vienos durys, išdaužyti langai, namuose rasti atsarginiai raktai, su jais atrakino visas lauko duris, o raktai buvo įkišti į duris ir specialiai išlaužti spynose, kad galėtų visada patekti į namą. Visi daiktai apversti aukštyn kojomis, ieškota smulkių vertybių, dalis jų pavogta, viename iš namų yra vandalizmo aktų, sudaužyti televizoriai, išmėtyti baldai.

 

Name aiškiai gyvena kariai, namo teritorijoje yra gyvybės pėdsakų (kieme rasti 2 anksčiau iš kitų kaimynų vogti dviračiai, 1 dviratį atpažino vienas iš gyventojų, 2 kanistrai su neaiškios kilmės alyva ar benzinu, sausi daviniai su Rusijos armijos logotipu ir tvarkingai sulankstyta kiaušinių pakuotė), į krūvą surinkti baldai, tikriausiai ruošiasi juos išvežti, kyla įtarimų, kad ten gyvena kariai, prašome apsaugoti namą nuo tolesnio apiplėšimo“, – rašo kitas gyventojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(1)
(84)

Komentarai ()

Susijusios žymos: