„Jie net negali jo nužudyti.“ Kodėl Rusijos generolai bijo Prigožino  ()

Jevgenijus Prigožinas neieško žodžių kišenėje svaidytis purvais į Rusijos gynybos ministeriją ir Rusijos vadovybę dėl šalies agresorės pralaimėjimo kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau, anot Rusijos žiniasklaidos, jo įžūlus elgesys jau „užkniso“ Rusijos generolus ir jie esą planuoja likviduoti „Wagner“ lyderį. Tačiau Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas pažymėjo, kad Prigožinas jau visiškai sugriovė Rusijos gynybos ministerijos reputaciją.

Generolams jis tikrai kelia pavojų, tačiau Prigožino sunaikinimo klausimas yra sudėtingesnis, nei gali atrodyti.

„Jie net negali jo nužudyti, nes bus dar blogiau. Nebent, žinoma, jie išprovokuos Prigožiną mirti mūšio lauke. Jiems tai yra vienintelė galimybė juo atsikratyti.“, – siūlė opozicijos politikas.

Prigožinas tiesiai sako generolams, jei mokate kovoti, ateikite į frontą ir įrodykite tai. Jis jiems demonstruoja, kad pats keliauja į fronto liniją, kad jo kovotojai žengia į priekį ir kovoja geriau nei reguliariosios armijos kariškiai.

Jo „Wagner“ turi nuostolių, bet jie turi ir rezultatų. O ką pasiekė generolai iš gynybos ministerijos? Jie tiesiog sėdi savo kėdėse ir sprendžia pagal situaciją fronte žemėlapiuose. Be to, jie išvogė ir Rusijos armiją.

 

„Štai kodėl generolai neturi jokių argumentų prieš Prigožino kaltinimus. Ir jei jis bus nužudytas ar nuteistas, jis taps didvyriu", - pabrėžė Gudkovas.

Be to, Prigožinas turi „stogą“ – tai Vladimiras Putinas. Jei „Wagner“ lyderis neturėtų Rusijos diktatoriaus palaikymo, jis būtų tuščia vieta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()