Mobilieji operatoriai stoja į kovą su SMS apmokestinančia įmone

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

saydo 2010-05-19 11:59
gal kas žinote kaip apskritai užblokuoti tas kvailas reklamines žinutes? Pastaruoju metu 1/3 visų sms man būna reklaminės, su kvailo turinio pasiūlymais.. Trinu tokias neskaitęs..
lizunas 2010-05-19 12:29
Omnitel reklamines žinutes galima išjungti prisijungus prie savitarnos tinklapio, bet kažkodėl visgi siunčiamos reklamos. Bitės išjungti tai pat galima per savitarną, ir iš jų pusės tai veikia ir negaunų SMS. O kas dėl tų Tele2 taisyklių įvedimo, tai daug kas prarado daug pajamų. Bet yra tokių vartotojų "tupų", kad jie net nesugeba normaliai įrašyti telefonu numeri, pagal pateikta pvz, tai ką kalbėti apie visą paslaugos informaciją
AirDog 2010-05-19 12:39
Omnitel reklaminės žinutės - atjungiamos savitarnoje arba paprašius vadybininko. OMNI ID kortelės turėtojai negali atjungti šios kortelės reklaminių žinučių. Visos kitos reklaminės žinutės - kitų paslaugų tiekėjų reklamos kurias atjungti nėra galimybės.
ligonis 2010-05-19 13:27
"Visos kitos reklaminės žinutės - kitų paslaugų tiekėjų reklamos kurias atjungti nėra galimybės." nori pasakyt, kad yra tokiu imoniu kurios siuncia zinutes jei pasakai, akd pasalintu tave is savo sarasu? su emailas net turi paklust, arba rizikuoja gauti problemu(tipo negalima taip daryt pagal istatimus)
piguslazeriai 2010-05-19 15:28
Nu bet Bite vistiek gerai varo, mnau ir pliuo turi is tu sutarciu O tie visi apgaudinetojai tai knisa, pilnas netas tariamu testu ir pn tik ivesk numeri savo, apgavikai.