„Kai tai išgirdau, buvau šokiruotas.“ Girkinas skelbia, kaip Putinas planuoja baigti karą (Video)  ()

Girkinas griežtai sukritikavo Putiną po jo pareiškimų apie karo eigą, nes, tikėtina, Kremliaus vadovas neturi patikimos informacijos apie padėtį Rusijoje ir fronto linijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino pastabos Sankt Peterburge vykusiame ekonomikos forume per susitikimą su Rusijos karo korespondentais ir propagandistais tapo pajuokos objektu tiek pačioje Rusijoje, tiek užsienyje. Rusijos vadovo problemos tapo akivaizdžios net Rusijos radikaliesiems patriotams. Pavyzdžiui, Igoris Girkinas, išklausęs V. Putino kalbą, įsiuto ir pareiškė, kad su tokiu V. Putino požiūriu Rusija negali laimėti ir garantuotai pralaimės.

Tai savo „YouTube“ kanalo tinklaraštyje pasakė ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, parodydamas I. Girkino kalbos ištraukas.

„Aš buvau šokiruotas. Mūsų vyriausiasis „nevadas“ nesiruošia laimėti šio karo. Su tokiu šalies vadovybės požiūriu, kad ir kokias pergales būtų iškovojusi mūsų kariuomenė, mes šį karą pralaimėsime. Mes jį paprasčiausiai pralaimėsime“, - sakė Girkinas.

I. Girkinas numušė optimistines V. Putino ir Kremliaus propagandistų nuotaikas primindamas, kad prieš metus būtent šiuo metu Rusijos kariuomenė žengė į priekį, o Ukrainos kariuomenė atitinkamai traukėsi ir galvojo tik apie tai, kaip išlaikyti frontą. Tačiau dabar rusai net negalvoja apie puolimą. Rusijos kariuomenė sėdi gynyboje ir gali tik atremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakas.

 

„Priešas prieš metus niekur nepuolė. Iniciatyva priklausė tik Rusijos ginkluotosioms pajėgoms. O ką matome dabar, 2023 m. birželį? Apleistas Chersonas, apleistas Iziumas, apleistas Kupjanskas“, - pareiškė Girkinas.

V. Putino pasakojimai apie tai, kaip Rusijos kariuomenė visus muša ir beveik nepatiria nuostolių, sukėlė I. Girkinui tikrą įniršio priepuolį, ir jis atvirai ėmė sakyti, kad V. Putinas tiesiog išprotėjo ir nesupranta, ką peza. Jo manymu, generolai Putinui pakiša klaidingą informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: