Atakuotas tiltas į Krymą. Skelbiama apie raketas „Storm Shadow“, pasirodė pirmieji vaizdai (Foto, Video)  ()

Dėl tilto apgadinimo įstrigo automobiliai iš skirtingų pusių. Tie, kurie nori palikti pusiasalį, nukreipiami per Krymo tiltą arba Armjanską, pasakoja liudininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 22-osios naktį buvo surengtas didžiulis išpuolis ant Čongaro tilto laikinai okupuotame Kryme. Apie tai paskelbė pusiasalio okupacinės administracijos vadovas Sergejus Aksionovas.

Aksionovo teigimu, aukų dėl smūgio nebuvo. Sprogmenų ekspertai šiuo metu atlieka ekspertizę, kad įvertintų amunicijos rūšį.

„Kol kas turime ten įstrigusius 3 automobilius iš skirtingų pusių. Visi automobiliai nukreipiami arba per Krymo tiltą, arba per Armjanską“, – pasakoja vietos gyventojai.

Chersono srities okupacinės administracijos vadovas, kolaborantas Volodymyras Saldo apkaltino Ukrainos ginkluotąsias pajėgas užpuolus kelis tiltus ant Krymo ir Chersono srities administracinės sienos. Anot jo, atakai tariamai buvo panaudotos britų sparnuotosios raketos „Storm Shadow“.

 

 

„Ryšys tarp Chersono srities ir Krymo ir toliau veikia – laikinai organizuotas motorinių transporto priemonių judėjimas rezerviniu maršrutu“, – pridūrė jis.

Rusijos laikraščio „Izvestija“ duomenimis, išpuolis prieš Čongaro tiltą įvyko maždaug 5 val. ryto. Sviedinys į tiltą prasiskverbė dviejose vietose, apgadinta tilto kelio danga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: