„Viskas buvo kruopščiai apgalvota ir suplanuota. Prigožino pasisakymai įrašyti iš anksto.“ Grandiozinis spektaklis Rusijoje (Video)  ()

Majoras paaiškino, kodėl Prigožinui buvo svarbu užimti Rostovą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Viskas buvo kruopščiai apgalvota ir suplanuota. Prigožino pasisakymai įrašyti iš anksto.“ Grandiozinis spektaklis Rusijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvykiai Rusijoje nevyksta be Rusijos Federacijos specialiųjų tarnybų žinios, mano Tarasas Berezovecas ir priduria, kad kai kurie „vagneriečiai“ gali būti susiję su FSB, todėl ir nutekina informaciją apie Prigožino planus. Pagal kitą  stratego versiją, šią operaciją galėjo surengti pats V. Putinas, nors yra tam tikrų neatitikimų.

Šiuo metu Rusijoje vykstančių įvykių analizę galite rasti interviu su Tarasu Berezovecu radijo NV kanalui „YouTube“.

Vienintelis neginčijamas faktas yra tai, kad viskas buvo kruopščiai apgalvota ir suplanuota iš anksto, nes be aiškaus plano tokio veiksmo atlikti neįmanoma. Taip pat žinoma, kad vaizdo įrašai su Prigožino pasisakymais buvo įrašyti iš anksto, o tai įrodo faktą, kad maištas Rusijos Federacijoje buvo planuotas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras paaiškino, kodėl Prigožinui buvo svarbu užimti Rostovą: „Dabar apie taikinio pasirinkimą. Žiūrėkite, jie užėmė Rostovą, nes tai nėra eilinis Rusijos miestas. Rostovas - RF ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo atsarginis štabas ir pagrindinės Rusijos grupės štabas Ukrainoje, tai yra, ten yra visos vadinamosios „specialiosios operacijos“ Ukrainoje kontrolės priemonės.“

 

Berezovecas paaiškino, ką Prigožinui duoda Rusijos Federacijos generalinio štabo būstinės Rostove užėmimas: „Ten yra pilnas telefono ryšys, yra visi komandų centrai, visi dokumentai, tai, kas svarbu. Tiesą sakant, Rostovo štabas toks pat svarbus, kaip ir RF ginkluotųjų pajėgų generalinio štabas Maskvoje, o gal net ir svarbesnis, nes Rostovas yra tikrasis vadinamasis „SVO“ centras. Reiškia, dabar Prigožinas turi tiesioginį ryšį su visų dabar Ukrainos teritorijoje esančių dalinių vadais. Ryšys neišjungtas ir dabar, nes nemanau, kad Maskvai pavyktų tai padaryti nuotoliniu būdu.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(7)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: