[ŽT] „Liko mažiau nei 5 km. Užimtos visos aukštumos.“ Per maištą smogė Ukraina. Skelbiama, kas nutiko  ()

Bachmuto gynėjas Jaroslavskis suintrigavo informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Denisas Jaroslavskis patvirtino faktą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sumaniai pasinaudojo neramumais, kilusiais Rusijos Federacijoje ir pasiekė sėkmės fronte.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų padalinio, vykdančio užduotis fronto Bachmuto kryptimi, vadas pirmiausia pasakė, kad Prigožino maištas turės teigiamos įtakos karinei situacijai Ukrainoje. Jis įsitikinęs, kad tokie veiksmai demoralizuos Rusijos kariuomenę, o tai padės Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms veikti efektyviai, išlaisvinant laikinai užimtas Ukrainos teritorijas.

Ukrainos karys papasakojo, kokių pasisekimų Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiekė fronte, „vagneriečiams“ žygiuojant link Maskvos ir atgal: „Mūsų fronto sektoriuje niekas nepasikeitė, nes „vagneriečiai“ prieš mėnesį paliko Bachmutą (visiškai pasitraukė, ir jų čia nėra). Tačiau tuo laikotarpiu, kol visi su spragėsiais stebėjo įvykius Maskvoje, 3-ioji šturmo brigada smogė batalionui ir priartėjo prie Kliščijivkos.“

 

„Mūsų brigada yra labai arti Berchivkos (užėmėme visas aukštumas, įvykdę užsibrėžtą tikslą). Dislokacijos vietos neatskleisiu, bet pranešu, kad Doneckas ranka pasiekiamas. Iš vieno fronto sektoriaus  mums liko mažiau nei 5 km.“, – iškilmingai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio vadas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(2)
(185)

Komentarai ()

Susijusios žymos: