[ŽT] Skamba visas pasaulis. Rusijos dainininkas sudegina pasą ir skelbia triuškinantį pareiškimą  (2)

Rusų dainininkas nori atvykti į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dainininkas Eduardas Šarlot nufilmavo, kaip sudegina savo pasą. Vaizdo įrašą jis paskelbė savo „Instagram“ paskyroje. Jis išsiėmė žiebtuvėlį ir atsikratė šalies agresorės piliečio dokumentu.

Anot jo, jis smerkia plataus masto karą prieš Ukrainą. Jis pridūrė, kad pastaruosius trejus metus aktyviai kovoja su nusikalstama Kremliaus politika.

Be to, Šarlot teigė norintis atvykti į Ukrainą palaikyti žmones savo pasirodymais, taip pat suteikti kitokią jiems reikalingą pagalbą.

„Manau, kad sunkiais laikais reikia būti su tais, kurie yra engiami. Aš nebesu nusikalstamos Rusijos pilietis. Teritoriškai esu kitoje šalyje. Renkuosi tuos, kurie yra už „broliškos tautos“ ramybę. Prašau organizuoti kelią (į Ukrainą – red.), pavyzdžiui, oficialiu kvietimu“, – sakė Šarlot.

 

Eduardas Šarlot yra rusų dainininkas, žinomas dėl savo ekscentriškų išdaigų. Kelis kartus jis pranešė apie savo tariamą mirtį. Jis taip pat neseniai perkirpo juostelę Z ženklo pavidalu – Rusijos karo su Ukraina simbolį. Ir pridūrė, kad yra prieš karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(5)
(45)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: