[ŽT] Z-kanaluose „zrada“. Rusai puolė Antonivkos tiltą. Skelbiama, kas nutiko  ()

RF ginkluotosios pajėgos patyrė didelius nuostolius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-02 [ŽT] Z-kanaluose „zrada“. Rusai puolė Antonivkos tiltą. Skelbiama, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai nepajėgia išmušti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų iš tilto placdarmo kairiajame Dniepro krante prie Antonivkos tilto. Žlugo dar vienas jų atakos bandymas.

Tai birželio 30-osios rytą paskelbė žinomas Rusijos propagandinis Z-kanalas „Du majorai“.

„Antonivkos tiltas, mūsų Dniepro krantas, Chersono sritis. Bandymas išvalyti teritoriją mūsų pėstininkais ir technika nepavyko. Turim daug žuvusiųjų ir sužeistųjų. Prarasta įranga“, – sakė Rusijos šaltinis.

Jis tikina, kad šturmavusi RF ginkluotųjų pajėgų grupė pateko į užminuotą vietą. Anot Z-kanalo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos tariamai nuotoliniu būdu užminavo šią vietą. Yra versija, kad rusai pateko į savo pačių užminuotą vietą.

Z-kanalas platina „zradą“, pažymėdamas, kad RF ginkluotųjų pajėgų vadai padeda ukrainiečiams, mesdami savo pajėgas į atvirą atakuojamą zoną.

 

Pasak šaltinio, placdarmas yra visiškai kontroliuojamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Rusijos karių bandymai įsiveržti į šią zoną iš karto sukelia tankų artilerijos apšaudymą.

Z-kanalas nurodė, kad placdarmui rusai smogė „Iskander“ raketomis, tačiau tai nedavė jokių rezultatų, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos išsisklaidė ant žemės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(3)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: