[ŽT] „Maištas nesibaigė.“ Skelbiama „antroji serija“ (Video)  ()

Istorikas įsitikinęs, kad sensacingo maišto istorija nesibaigė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ maišto istorija dar nesibaigė. Rusijos Federacijos diktatorius Vladimiras Putinas po tų įvykių dingo, o vietoj jo audringą visuomeninę veiklą demonstruoja dubleris. Tokią nuomonę savo „YouTube“ tinklaraštyje išsakė Rusijos istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

„Pasirodė daugybė pranešimų, kurie patvirtina mano, atrodytų, visiškai utopinį požiūrį, kad Putinas arba miręs, arba suimtas, arba negali išeiti iš bunkerio, arba nenori. Nėra jokio skirtumo. Viskas, ką tariamai matote su Putinu (kalba su kariuomene, kvaili susitikimai, kelionė i Dagestaną), tai ne Putinas. Kas liečia Dagestano įvykius, tai bet kas supranta, kad tai ne Putinas: labai nemokšiškas dubleris. Klausimas yra kitas... Bet kur Putinas?(...) Kur tas tikrasis?“ – klausė Černyševskis.

Jis įtaria, kad diktatorius tikriausiai per daug išsigandęs, kad pasirodytų viešumoje. Tačiau jis neatmeta ir tragiškesnių Rusijos Federacijos vadovo likimo variantų.

 

Istorikas įsitikinęs, kad sensacingo maišto istorija nesibaigė. Rusija ir visas pasaulis jau visai netolimoje ateityje žiūrės „antrąją seriją“.

„Viskas tęsiasi, dar niekas nesibaigė! Neaišku, kas vyksta. Bet ylos maiše nepaslėpsi, viską išsiaiškinsime ir pamatysime. Šią vasarą tikrai bus antra serija“, – teigė Černyševskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(9)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: