„Priešas traukiasi su dideliais nuostoliais.“ Ždanovas skelbia apie proveržį  ()

O. Ždanovas skelbia apie svarbią Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mažiausiai trijuose taškuose Berdiansko ir Melitopolio kryptimis Ukrainos ginkluotosios pajėgos įveikė priešo aprūpinimo linijas, sako karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas sako, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos priartėjo prie pirmosios priešo gynybos linijos, kuria nuolat gyrėsi rusai. „Įspūdinga tai, kad mes išstumiame priešą, o jis su dideliais nuostoliais atsitraukia“, - sako karo ekspertas interviu su Vadimu Gerasimovičiumi „YouTube“ kanalui „Politeka Online“.

Anot O. Ždanovo, priešas galėtų pastatyti ir penkias gynybos linijas, tačiau tam, kad jos būtų veiksmingos, jas reikia užpildyti kariais. Esant tokiai situacijai, nepaisant to, kad neturime pariteto visose ginkluotės rūšyse, o kai kuriose ginkluotės rūšyse net atsiliekame, pavyzdžiui, aviacijoje, vis tiek žengiame į priekį ir mums sekasi labiau nei rusams, sako karo analitikas.

 

Paskui pulkininkas pranešė, kad Bachmute turime gerą pietų kryptį ir iš esmės grįžtame į pradines pozicijas. Tai praktiškai Donecko pakraštys, kuris strategiškai yra labai svarbus. „Jie nervinasi, todėl pradėjo spausti Kupiansko ir Lymano kryptimis“, - pridūrė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: