[ŽT] Neatspėtų niekas. Skelbiamas netikėtas Zalužno šaukinys (Foto)  ()

Kodėl Zalužnas turi tokį neįprastą šaukinį, tiksliai nežinoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anatolijus Štefanas papasakojo, kaip kariuomenė vadina Valerijų Zalužną ir kaip jis save vadina radijo ryšio metu. Tinklaraštininkas nepaaiškino, kodėl vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas turi tokį šaukinį, tačiau pateikė įdomią užuominą.

Anatolijus Štefanas atskleidė vyriausiojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno šaukinį. Tai jis padarė savo įraše socialiniuose tinkluose liepos 9 d.

Kariškis ir tinklaraštininkas parašė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas turi šaukinį „Savanoris“.

„Kas nežino, kad vyriausiojo vado šaukinys – „Savanoris“. Nemanau, kad reikia aiškinti kodėl“, - parašė jis.

Kodėl Zalužnas turi tokį neįprastą šaukinį, tiksliai nežinoma. Kartais kariuomenei istoriškai gali būti priskirti pirmieji šaukiniai, parinkti iš lentelės. Socialiniuose tinkluose taip pat plinta versija, kad Zalužnas galėjo savanoriauti būdamas C sektoriaus vado pavaduotoju ir turėdamas tam laiko. Šią versiją patvirtina ir tai, kad 2023 metų pradžioje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Ukrainos kariuomenei paaukojo milijoną dolerių, kuriuos paveldėjo iš ukrainiečių kilmės amerikiečio.

 

Štefano žinutę papildė Viktoro Bilouso darbai. Jie vaizduoja „Geležinį generolą“ kaip ikonišką „Žvaigždžių karų“ personažą. Tai yra nuoroda į neįprastą lopą su „Baby Yoda“ (pagal kitą versiją - „Grog“) ant neperšaunamos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado liemenės.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: